pam23-logo-2022b

TENNIS- & PADELKAMP 19 t/m 21 oktober 2022

Helaas is de inschrijving gesloten. Neem contact op met Bart van Kampen voor eventuele vragen via 06-31338818.

 

In de week van de herfstvakantie organiseren Padel Drive en PAM23 een fantastisch TENNIS- & PADELKAMP voor kinderen van 8 t/m 14 jaar van woensdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur!

EVEN VOORSTELLEN:
Padel Drive is de padelschool van Bart van Kampen. Bart speelt tennis in de Topklasse en bij padel Eredivisie competitie, heeft voor beide sporten zijn leraren licentie en geeft les in beide sporten. Bart behoort op dit moment bij de beste 50 padelspelers van Nederland.  De dagelijkse leiding van het kamp is in handen van Bart.
PAM23: verzorgt de organisatie van alle padel-evenementen en lessen op RC Overhout.
Spaarne Tennis: Dit kamp organiseren we samen met de tennisschool Spaarne Tennis van Hans Korporaal. Hans is gediplomeerd tennisleraar en verzorgt al jaren de jeugdlessen op RC Overhout. 

Het kamp wordt georganiseerd op Racket Club Overhout
Racket Club Overhout is het grootste en meest uitgebreide racketcentrum van Haarlem met 12 buiten tennisbanen, 4 indoor tennisbanen, 5 squashbanen en 5 padelbanen. 

Met veel tennissen en padellen onder begeleiding van professionele trainers is dit een zeer leuk & leerzaam kamp!

MEER INFORMATIE:
Het kamp is opgesplitst in 2 leeftijdsgroepen, 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 14 jaar en we hebben plaats voor 60 kinderen. Bij tennis passen we de kleur bal waarmee getraind wordt aan, aan het niveau van de spelers. Bij padel wordt indien gewenst een groene bal gebruikt. Het gebruik van verschillende ballen versterkt de technische vooruitgang, de spelvreugde én de succesbeleving. Verdeeld over de dag wordt gemiddeld 4 uur getennist en gepadeld. In de overige uren doen we sportspelen  en andere activiteiten. Elke dag wordt er een heerlijke verzorgd en natuurlijk vergeten we de tussendoortjes, het fruit en de ijsjes niet! We eindigen dit kamp op vrijdag 21 oktober met bitterballen en gezellig muziek. Ouders zijn vanaf 16.00 uur welkom op het park. 
Door het aanbieden van kantoortijden, is buitenschoolse opvang van uw zoon/dochter niet nodig op deze dagen. 

Uiteraard wordt er veel getennist en gepadeld, maar plezier en gezelligheid is zeker zo belangrijk!

Superleuk als je samen met je vriendje of vriendinnetje meedoet, ook als deze nog nooit getennist of gepadeld heeft!

De genoemde prijs is inclusief materiaal, een dagelijkse lunch, fruit, drinken gedurende de dag, tussendoortjes en uiteraard alle fantastische activiteiten die we op en rond de baan organiseren. Ook ontvangen alle kinderen een goodiebag na afloop van het kamp als aandenken aan het eerste TENNIS- &PADELKAMP op RC Overhout!!

Datum :  Woensdag 19 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2022.
Tijden  : Dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur. 
Kosten : € 189,- per deelname
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier. 

Voor meer informatie:
– Bel naar Bart van Kampen 06-31338818
– Of stuur een mail naar [email protected] 


Belangrijk: Gezien de ervaringen van de afgelopen twee jaren, willen wij graag vermelden dat indien het kamp
onverhoopt afgezegd moeten worden of enige dagen van het kamp door overmacht niet door kunnen gaan, betalen we de resterende dagen minus de reeds gemaakte kosten terug.